Unternehmensgruppe fischer

Vandaag de dag is fischer is een wereldwijd actieve onderneming met de vier divisies Befestigungssysteme, automotive systems, fischertechnik en Consulting. De al tientallen jaren voortdurende, succesvolle groei en ons marktleiderschap in de bevestigingstechniek danken wij niet in de laatste plaats aan onze innovatiekracht. Daarbij bedoelen wij met het begrip innovatie een permanente vernieuwing. Deze vernieuwing is niet slechts beperkt tot onze producten. Ook technische processen, onze technische organisatie en bij al onze bedrijfsprocessen wordt dagelijks gecontroleerd hoe wij deze kunnen verbeteren, hoe wij verspilling kunnen voorkomen, om daardoor meer voordelen voor onze klanten en onze onderneming te realiseren.

Wij zijn een familiebedrijf waar een familielid de leiding heeft. Daarin zien wij vele voordelen. Bij ons zijn de klanten en hun behoeften evenals onze medewerkers het allerbelangrijkste, dus niet de aandeelhouders of de kwartaalcijfers. Ons denken en handelen is gebaseerd op langetermijndoelstellingen. Korte beslissingstrajecten helpen ons echter ook snel en flexibel op gewijzigde randvoorwaarden te reageren.

In ons leidende beginsel hebben wij de waarden gedefinieerd, die voor iedereen, die binnen de onderneming werkzaam is, bindend zijn en ons handelen bij het behalen van onze doelstellingen bepalen. innovatief, eigen verantwoordelijkheid, serieus. Hiervoor en voor het proces van permanente verbetering zijn gekwalificeerde, ondernemend denkende medewerkers nodig. De medewerkers zijn ons grootste kapitaal, niet de installaties en machines. Daarom investeren wij intensief in opleidingen en vervolgcursussen.

Bevestigingssystemen

Bevestigingssystemen

De kern en het zwaartepunt van fischer wordt gevormd door de divisie Befestigungssystemen. Deze divisie staat aan de basis van onze bijzondere kennis. Met meer dan 14.000 artikelen bieden wij voor elk bevestigingsprobleem een oplossing.

fischertechnik en fischerTiP

fischertechnik en fischerTiP

De bouwdozen van onze divisie fischertechnik zijn klassiekers in het segment constructiespeelgoed. Dit kwaliteitsspeelgoed, Made in Germany, heeft wereldwijd fans.

fischer consulting

fischer consulting

fischer Consulting is een internationaal werkend bedrijf op het gebied van bedrijfsadviezen, dat bedrijven, instanties en autoriteiten op hun eigen terrein adviseert bij de vormgeving van hun processen en het implementeren van lean management.