Architecten en Constructeurs

Wij helpen architecten en constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van de bouw.

Idealiter begint de samenwerking in de voorbereidende fase, bijvoorbeeld in de economische optimalisatie van verankeringsconstructies, in de dimensionering van speciale constructies en in ontwerpmetingen.

Met nieuwsbrieven, mailings en persoonlijk contact kunnen we u op de hoogte houden van de laatste stand van zaken in de bevestigingstechniek.

De beproefde software fischer FIXPERIENCE is een geweldig hulpmiddel in de voorbereiding van het project.

Planingshulp

Betrouwbare planningshulpmiddelen zoals onze ontwerpsoftware FIXPERIENCE ondersteunen uw dagelijkse werk als planner of constructeur op een veilige en betrouwbare manier.

Naar FIXPERIENCE

Oplossingsgericht, zelfs voor bijzonder moeilijke gevallen

We blijven effectief helpen als verankeringen niet volgens plan en in overeenstemming met de voorschriften zijn uitgevoerd.
Zelfs als de ondergrond niet overeenstemt met de goedkeuring, vinden we een veilige en betrouwbare oplossing.
Onze technische experts beschikken over diepgaande kennis van verankeringstechniek, zelfs in uitzonderlijke gevallen als bijvoorbeeld dynamische belasting of bij seismische invloeden.

Daarnaast kunnen zelfs extreme temperaturen of corrosiespanningen vakkundig worden beoordeeld dankzij onze jarenlange praktijkervaring

sc93-delivery-2