Oplossingen voor Doe-het-zelver

Nog sneller uw oplossing vinden dankzij het fischer kleurcoderingssysteem!

Met deze hulp kunt u onmiddellijk beslissen of u alleen pluggen van fischer nodig hebt of bijvoorbeeld ook de juiste schroeven, met rondhaak of winkelhaak of andere geschikte accessoires. Bovendien maakt het beproefde fischer-kleurcoderingssysteem, waarmee u onmiddellijk kunt beslissen op basis van uw ondergrond, het gemakkelijker voor u om de juiste plug voor uw bouwmateriaal te vinden.

Daarnaast vindt u op de overzichtelijke productverpakking pictogrammen met informatie over de maximale belastingen in kilogram en verdere bevestigingstips.
Overigens: u vindt ook alle informatie in onze plug-in op de fischer-website.
Nu is er nog maar één ding over: ga naar de dealer en ga naar het fischer-schap!

Het juiste schap is gevonden - om het veilig en duurzaam te kunnen bevestigen, zijn geschikte pluggen en schroeven nodig.

De juiste keuze van plug en de schroef hangt in principe af van het gewicht, het te bevestigen object en het bouwmateriaal waarin het object moet worden bevestigd.
fischer heeft de juiste oplossing voor elke behoefte aan bevestiging - om u te helpen deze te vinden is het schap onderverdeeld in themasegmenten, daarnaast zal het fischer kleurcoderingssysteem u helpen.

Producten

Ontdek het nieuwe assortiment
Meer informatie

Technische ondersteuning

Liever met iemand spreken? Onze technische medewerkers staan voor u klaar.
Meer informatie
sc93-delivery-2