fischer Installatietechniek

Installatiesystemen

Met dit assortiment biedt fischer een systeem voor de veilige begeleiding en bevestiging van mediakabels van alle soorten in de installatiesector. Strutt rails, beugels, constructie-elementen, klemmen en montagetoebehoren kunnen op een zeer variabele manier worden gecombineerd en op verschillende manieren worden gebruikt. De optimale systeemoplossing, modulair, economisch overtuigend en uiterst eenvoudig te installeren dankzij het nieuwe doorsteeksysteem.
De producten en documenten van fischer Installatietechniek zijn in één oogopslag te vinden in de online productcatalogus.

Naar online productcatalogus

fischer FLS systeem. Snel, stabiel en veelzijdig.

Het FLS-systeem maakt een economische en veilige installatie van horizontale en verticale installaties mogelijk. Dankzij het modulaire ontwerp en de voorgemonteerde constructie- en verbindingselementen, kan deze snel en eenvoudig worden gemonteerd. Het variabele railsysteem bestaat uit drie hoofdelementen: de montagerails FLS en consoles ALK, de voorgemonteerde constructie-elementen; zadelflens SF Clix 31 en montagebeugel MW Clix 90 ° en de geoptimaliseerde verbindingselementen; FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P. Dit systeem sluit naadloos aan op de bijbehorende beugels en railconnectoren.

Meer informatie

Flexibel gedurende gehele levensduur

Van de afzonderlijke componenten van het fischer Installatietechniek heeft fischer het uiterst flexibele installatieraster ontwikkeld. Met montagerails en speciale bevestigingen wordt een installatieniveau onder het plafond van de hal gecreëerd in gebouwen. Dit kan worden aangepast - zelfs met terugwerkende kracht - en maakt het mogelijk om elke soort media naar elk gewenst punt op productieniveau te leiden.

Het systeem is niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor latere installaties. Voor planners en architecten creëert fischer dus creatieve vrijheid. Op het raster kunnen bijvoorbeeld licht- of geluidsisolatie-elementen worden bevestigd.

Met het ontwerpprogramma fischer INSTALL-FIX ondersteunt fischer het ontwerp van leidingwerk en de vereiste bevestigingsmiddelen.
sc93-delivery-2