Vakhandelaar

 Klantenservice binnen- en buitendienst

Wij zijn er voor u!

Onze binnen- en buitendienst staan altijd voor u klaar om u bij te staan bij vragen van klanten, een keuze te maken voor een efficiënt assortiment in uw winkel of om u te voorzien van de meest actuele status van uw order.

Telefonisch of on-site: wij helpen u bij het kiezen van de juiste producten en tonen u de beste en meest economische oplossing met een correcte technische onderbouwing.
Als het op bouwen aankomt, moet de logistiek passen: daarom zorgen wij voor alle vragen over beschikbaarheid en levering, inclusief levering op de bouwplaats.

Vakhandel - partner van fischer.

fischer producten worden in Nederland vertegenwoordigd door honderden gespecialiseerde dealers en bouwmaterialenhandelaren. Daarnaast vindt u het fischer kwaliteitsassortiment in veel doe-het-zelfzaken.

U bent nog geen fischer dealer? Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.
We versterken dealers met een lange termijn samenwerkingsverband dat een verscheidenheid aan trainingen omvat.

Het fischer Kernassortiment

De gemeenschappelijke basis voor blijvend succes!

Compact, duidelijk en winstgevend voor uw succes en de tevredenheid van uw klanten! Gangbare verbruiksartikelen, zoals bevestigingsmiddelen, worden regelmatig door uw klanten aangevraagd. De beschikbaarheid van deze goederen heeft de hoogste prioriteit om uw klanten tevreden te stellen.
Met het fischer kernassortiment kunt u rekenen op een langdurig verkoopsucces!

  • Veilige en regelmatig terugkerende verkopen.
  • Hoge klantenbinding door optimale beschikbaarheid van de goederen.
  • Dekking van nagenoeg alle standaard toepassingen.
  • De behoefte van de klant naar specifieke informatie neemt af door gangbare en herkenbare producten.

Retail Connect

U heeft de gewenste informatie over de fischer-producten op onze homepage gevonden en wilt het product bestellen? Geen probleem! Met de hulp van de fischer Retail Connect heeft u de mogelijkheid om het gewenste product direct online te bestellen. Er is een selectie van fischer dealers beschikbaar waarbij de nadruk is gelegd op een snelle en gemakkelijke afhandeling. Klik op de rode winkelknop en selecteer de uw dealer.

 Beeldbank met product afbeeldingen

Productafbeeldingen, installatiegidsen, logo's en nog veel meer

U heeft een foto nodig van een van onze producten, een toepassing of een logo?

Geen probleem! In onze beeldbank MediaServiceOnline bewaren we meer dan 7.500 afbeeldingen in vijf verschillende resoluties klaar om te downloaden. Naast printbare bestanden zijn ook internet- en PowerPoint-geoptimaliseerde bestanden.

Kies hier uit welk assortiment u foto's nodig heeft:

Naar beeldbank

sc93-delivery-2