Naamswijziging.

Roestvast stalen producten. 

Wereldwijde harmonisatie

De fischer-groep zal de naamgeving van haar roestvast stalen producten aanpassen op de Europese normen en richtlijnen. In de toekomst zal fischer de productnamen van haar roestvast stalen producten afstemmen op de corrosieweerstandsklassen van NEN-EN 1993-1-4.

Corrosieweerstandsklasse III

Producten gemaakt van staal met corrosieweerstandsklasse III, zullen in de toekomst worden aangeduid met R (Resistent). Deze roestvast staalsoorten kunnen worden gebruikt in droge interne omstandigheden, in geval van atmosferische blootstelling (inclusief industriële en maritieme omgevingen) én in permanent vochtige interne omstandigheden.

Voorbeeld segmentanker:

Art. nr. 501403 FAZ II 10/10 A4 → Art. nr. 501403 FAZ II 10/10 R

Corrosieweerstandsklasse V

Producten gemaakt van staal met corrosiebestendigheidsklasse V, zullen in de toekomst worden aangeduid met HCR (Hoog Corrosie Resistent). De corrosieweerstand van deze
roestvast staalsoorten zijn hoger dan corrosiebestendigheidsklasse III en kunnen ook worden gebruikt in zeer agressieve omstandigheden (bijvoorbeeld permanente of wisselende blootstelling aan zeewater, de chlooratmosfeer in overdekte zwembaden of in een atmosfeer met extreme chemische vervuiling).

Voorbeeld segmentanker:

Art. nr. 501430 FAZ II 10/10 C → Art. nr. 501430 FAZ II 10/10 HCR

Alle informatie in één oogopslag!

We hebben alle informatie over de naamswijziging samengevat in een compacte flyer in PDF-formaat.

Nu hier downloaden

Welke fischer producten worden beïnvloed?

De naamswijziging wordt doorgevoerd in het complete productassortiment en begint bij de volgende productfamilies: Segmentankers FAZ II en FBN II, Veiligheidsanker FH II, Achtersnijdend Zykonanker FZA, Ankerstangen FIS A en RG M en Binnendraadanker RGM I.

Alle technische gegevens, de artikelnummers van de producten en de bekende fischer kwaliteit blijven ongewijzigd.
sc93-delivery-2