WOOD-FIX

Voor een snelle berekening van uw toepassingen met fischer schroeven, zoals de bevestiging van dakisolatiesystemen en het ontwerp van kruispunten in constructies van constructieve houtconstructies.
Het ontwerp wordt ook uitgevoerd in overeenstemming met de Europese Technische Assessment (ETA) op basis van Eurocodes 1 en 5 met de respectieve nationale vereisten. Een module wordt gebruikt voor het dimensioneren van de bevestiging van dakisolatiesystemen met fischer-schroeven voor verschillende dakvormen en bij gebruik van drukbestendige isolatiematerialen.
De juiste wind- en sneeuwbelastingszone wordt automatisch bepaald via de postcode of kan ook direct worden ingevoerd.
In andere modules: hoofd- en aansluitende liggerverbindingen, ondersteuningsversterkingen; verdubbelingen / versterkingen, algemene connecties (hout-hout / staal-hout), breuk, koprenovatie, etc. kan plaatsvinden met voldraad schroeven, het ontwerp van de verbinding of versterking met fischer Power-Full.
De nieuwste module "Algemene schroefverbinding" kan worden gebruikt voor het dimensioneren van algemene schroefverbindingen met fischer Power-Fast en fischer Power-Full schroeven.

 

Naar download en systeemvereisten

sc93-delivery-2