CAD database

Directe integratie

U kunt uw CAD-modellen van onze producten rechtstreeks importeren in uw individuele CAD-software. We ondersteunen alle standaardsoftware, inclusief de verschillende versies. Enkele voorbeelden van de programma's welke kunnen worden gebruikt:

VectorWorks, TurboCAD, TopSolid, SolidWorks, Solid Edge, ProEngineer Wildfire, OneSpaceDesigner, Mechanical Desktop, Inventor, CATIA, AutoCAD, AutoCAD Architecture, Architectural Desktop usw.

Aan de andere kant heeft u ook de mogelijkheid om het downloadcentrum te gebruiken (individueel of als een compleet zip-bestand).

Naar de CAD database

Dit is hoe het werkt:

  • De CAD-module wordt gegenereerd en opgeslagen in het downloadcentrum. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om het CAD-model rechtstreeks in uw CAD-systeem te importeren met de optie "Direct invoegen in:" en vervolgens op "Click2CAD" te klikken.
  • In het downloadcentrum kunt u uw tijdelijk opgeslagen gegevens downloaden. Klik op het floppy-pictogram om bestanden op uw computer op te slaan

3D- of 2D-uitvoer? Het is uw keuze!

  • Selecteer de 2D- of 3D-versie in de aangeboden menu's.
  • Vervolgens kunt u het vereiste CAD-formaat selecteren en het CAD-model maken door op "Genereren" te klikken.
  • We bieden alle standaardformaten zoals DWG, JPG, BMP, DXF, VRML, TIF, SAT ... als 3Dversies of JPG, PNG, TIF .... en nog veel meer als 2D-versies.
  • De CAD-module wordt gegenereerd en opgeslagen in het downloadcentrum. Als alternatief kunt u het CAD-model ook direct in uw CAD-systeem importeren met de optie "Direct invoegen in:" en vervolgens klikken op "Click2CAD".

Zoekfunctie

Vind snel en eenvoudig uw product met de nieuwe zoekfunctie voor CAD-software.

We bieden twee mogelijkheden:

  • Kies in de linker navigatiebalk uw productgroep en daarna uw gekozen product.
  • Als u het artikelnummer kent, kunt u in het zoekvak hierboven zoeken op onderdeelnummer.

U kunt het overeenkomstige CAD-model openen door op het "CAD-symbool" in de gegevenskolom of door op de productafbeelding te klikken.

sc93-delivery-2