fischer Professional adviseur

De digitale oplossing voor op kantoor of op de werf

De fischer Professional adviseur helpt u snel en eenvoudig het juiste product voor uw bevestigingstoepassing te vinden. & Nbsp; De adviseur is speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker. In geval van twijfel kunnen vakmensen nu met een paar klikken het juiste product vinden.

De productadviseur is echter veel meer dan een gewone plug-finder. De gebruiker heeft de mogelijkheid om het gewenste product direct online bij een van onze partner dealers te bestellen. Kortom, de applicatie is heel eenvoudig en handig voor professioneel gebruik op kantoor of direct op de bouwplaats.

Overigens: Wist je dat de adviseur ook beschikbaar is voor je smartphone? Download de app hier !

4 stappen om het juiste product te vinden

"

1.) Keuze van de ondergrond en het aanbouwmateriaal

"

2.) Keuze van het installatietype en de belasting

3.) Invoeren van de juiste parameters

4.) Keuze van het resultaat en toevoegen aan de winkelkar

fischer Professional App

Naast de desktopversie biedt fischer ook een mobiele app. De fischer Professional App is een productadviseur voor de smartphone en stelt de gebruiker in staat om onderweg informatie over producten te verkrijgen. Bovendien kan de gebruiker fysieke dealers vinden in zijn buurt.

Op de bouwplaats zijn ambachtslieden grotendeels mobiel. Ze gebruiken hun smartphone al voor bestellingen, notities of vragen. De fischer Professional App is ontwikkeld om daar ter plekke een meerwaarde te creëren.

Lees meer en download hier

sc93-delivery-2