Professional App

Dé smartphone tool voor professionals. Vind eenvoudig de juiste bevestiging voor elke toepassing.

De fischer Professional-app is een smartphone tool voor bevestigingsoplossingen die professionals de mogelijkheid biedt om snel en gemakkelijk meer te weten te komen over producten, de juiste bevestigingsoplossing te vinden via de digitale gids en / of een plaatselijke dealer te zoeken.

De meeste vakmensen in de bouw zijn werkzaam op de bouwplaats. Ze gebruiken hun smartphone al om te bestellen, notities te maken of vragen te stellen. De fischer Professional App is speciaal voor hen ontwikkeld om daar toegevoegde waarde te creëren - waar het ertoe doet.

Of het nu gaat om informatie over een product of de vraag welk product het juiste is—de fischer Professional App biedt het antwoord,
... en heeft al de Digital Champions Award gewonnen.

De app geeft gebruikers aanbevelingen over de geschikte bevestigingsoplossing voor een bepaalde toepassing, verwijzend naar een enkel product of naar een complete oplossing bestaande uit mortel, ankerstang en huls. Informatie over ondergronden, afmetingen van aanbouwdelen, montagemogelijkheden en toepasbare belastingen vormen onderdeel van het uitgebreide serviceaanbod van de app.

De nieuwe app kan gratis worden gedownload van de Google Play Store en van de Apple App Store.

Tools en functies

De fischer Professional App biedt tal van handige tools en functies:


Hoe vind ik de juiste bevestigingsmaterialen?
Gebruikers kunnen intuïtief de juiste oplossing vinden door de informatie over ondergronden, aanbouwdelen, montagemethoden en toepasbare belastingen op te vragen.

Hoe vind ik snel alle specificaties in het fischer assortiment in bevestigingsmiddelen?
Dankzij onze online productcatalogus zijn alle fischer producten en hun specificaties in één oogopslag beschikbaar— altijd bij de hand en up-to-date. Het zoekfilter kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en door middel van een barcodescanner.

Waar kan ik fischer producten bij mij in de buurt vinden?
Of u nu op kantoor of op de bouwplaats werkt— vind de dichtstbijzijnde dealer in een oogwenk!

Online catalogus

Laat u informeren over alle fischer producten. Alle relevante technische gegevens en belastingswaarden zijn hierin terug te vinden.

Nieuws

Hier vindt u alle informatie over fischer, zoals de laatste productinnovaties of bedrijfshighlights.

Product advies

Vind onmiddellijk de juiste bevestigingsoplossing voor uw specifieke situatie.

Barcode scanner

Scan uw product en verkrijg alle relevante informatie, bijv. wanneer je op locatie bent.

De fischer Professional App heeft de Digital Champions Award gewonnen

De fischer Professional App is bekroond met de Digital Champions Award. De prijs werd uitgereikt in de categorie "Digitale klantervaring".

Een jury bestaande uit meerdere experts beoordeelde de fischer Professional App als uitmuntend qua gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Criteria zoals de beoordeling van het potentiële commerciële succes, innovatie in relatie tot de grootte van het bedrijf en inspiratie voor het MKB waren doorslaggevend bij de keuze van de winnaars.   
sc93-delivery-1